blockchain Dentacoin Partnerships

INTERVIEW 130 miljoen Amerikanen hebben geen toegang tot tandartszorg, deze New Yorkse start-up gaat deze markt met de Dentacoin-blockchain aanboren

Spread Your Crypto Love

De start-up Floss Bar werd opgericht door een hedge fund analist uit New York. Oprichter Eva Sadej: “De blockchain gaat de tandsartszorg democratiseren, basis tandartszorg voor iedereen.” Blockchainbedrijf Dentacoin, die via de blockchain de tandartsindustrie wil vernieuwen, heeft een belangrijk partnership gesloten met Floss Bar, een startup uit New York. Opgericht in 2017 door hedge fundanalist Eva Sadej wil Floss Bar laagdrempelig tandartszorg voor iedere portemonnee toegankelijk maken. Floss Bar heeft vorig jaar de prijs voor beste product bij de prestigieuze App Idea Awards in de wacht gesleept.

Floss Bar

Met Floss Bar kunnen mondhygiënisten basiszorg inplannen – zoals schoonmaken, bleken, flossen, polijsten – in het tandartspraktijk waar ze nu werken, maar buiten de kantooruren niet door de tandarts worden gebruikt. Dit is een win-win-win, omdat de hygiënisten extra inkomsten kunnen genereren, tandartsen deze service faciliteren en de patiënten toegang krijgen tot betaalbare routinematige tandheelkundige zorg op een moment dat het beste in hun agenda past (geen lange wachtlijsten, geen vereiste verzekering). Net zoals bij Dentacoin is het beschikbaar stellen van preventieve tandartszorg de kern van de business van Floss Bar.
Als afgestudeerd hedgefonds-analist bij het grootste hedgefonds ter wereld, richtte Eva Sadej Floss Bar op nadat ze als klant zag hoe logistiek gecompliceerd het was om elementaire tandheelkundige zorg te krijgen. Ze beargumenteert hieronder waarom ze voor een samenwerking met Dentacoin heeft gekozen.

Hoe heb je besloten om Dentacoin te implementeren?

Eva Sadej: “We hebben de blockchain-technologie op de voet gevolgd en denken dat de mogelijkheden voor het bedrijfsleven en de maatschappij revolutionair zijn. We willen deze graag toepassen in de tandartsindustrie. We zien cryptomunten doordringen in de samenleving en er zijn veel interessante toepassingen binnen de tandheelkundige industrie. Onze inzet is om patiënten de mogelijkheid te bieden op de best mogelijke manier te betalen. Omdat we in New York gevestigd, een belangrijke hub voor cryptoprojecten, vinden we het logisch om onze patiënten die optie te geven. De tandheelkundige markt loopt achterop bij het implementeren van nieuwe technologieën en innovaties en we willen dat veranderen.”

Hebt u Dentacoin al aan uw patiënten gegeven?

Eva Sadej: “We willen ons MT opleiden op het platform en bekend laten maken met de use cases van Dentacoin. De meeste van onze patiënten en ons team hebben wel gehoord van bitcoin, maar er is nog steeds een steile leercurve voor onze tandartsen om zich op hun gemak te voelen met deze innovatieve betaalmethode. We zijn overtuigd dat ze de toegevoegde waarde ervan inzien, zodra ze eenmaal goed geïnformeerd zijn. We zijn verheugd een van de eerste tandartsbedrijven te zijn, die op het punt staat innovatie te ondersteunen en de zorggemeenschap te ondersteunen bij het begrijpen van deze krachtige technologie. We hebben plannen om het op te nemen als onderdeel van onze product roadmap op de Floss Bar-website, marketing, outreach en sociale kanalen zoals Facebook en Instagram. Onderdeel van een early adopter is de rol van het opleiden van zowel de aanbieders als onze patiënten en het geven van een voorbeeldfunctie”.

Hoe ziet u de toekomstige samenwerking tussen Floss Bar en Dentacoin?

Eva Sadej: “Patiënten willen een tandheelkundige ervaring die vergelijkbaar is met moderne, betaalbare on-demand-diensten die ze gewend zijn, zoals Lyft, Drybar, AirBNB, of ze nu verzekerd zijn of niet. We zijn van mening dat blockchain een revolutie is die de gezondheidszorg democratiseert. We zien een wereld waarin de artsen en patiënten meer connectie hebben en we kunnen de onnodige kosten en administratieve kosten van externe beheerders minimaliseren. We willen dat de patiënten profiteren van de service van Floss Bar. Doordat we fungeren als hun belangrijkste 5-sterrenleverancier van preventieve zorg en pijplijn leveren naar geavanceerde diensten door gerenommeerde tandartsen. We zijn altijd op zoek naar feedback over hun online bijdragen, om beoordelingen te geven en interactie met inhoud. Deze nieuwe technologie heeft het potentieel om ze te laten profiteren van onze diensten, zowel face-to-face als digitaal. “

Hoe schat je het toekomstige potentieel van het project?

Eva Sadej: “Er zijn meer dan 130 miljoen mensen die geen toegang hebben tot mondhygiëne in de VS – omdat tandartsen niet beschikbaar zijn in hun gebied, en factoren als tijd, prijs en angst spelen een rol. De dentale markt wordt gedomineerd door verouderde systemen en de werkwijze kan verbeterd worden door beter (e) ontwerp, technologie, innovatie en automatisering. De gemiddelde praktijk werkt slechts 50 procent gebruikt. Eigenlijk zijn er stoelen in kantoren die leeg zijn en zijn er patiënten die de zorg hard nodig hebben. Dit biedt een geweldige kans. Er zijn 180.000 hygiënisten in de VS en wij kunnen via deze technologie de patiënt koppelen aan de professional. We zien het gebruik van de nieuwste technologie, blockchain en cryptomunten als hulpmiddelen om gebruik te maken van deze steeds groeiende markt van gezondheidszorg.

Dentacoin

Dentacoin is al geïmplementeerd als betaalmiddel bij negentien tandheelkundige klinieken overal ter wereld (in de VS, Australië, het VK, Italië, Hongarije, Bulgarije, Servië, Maleisië, Taiwan, Fiji, India, Pakistan) en meer dan 10 000 mensen maken actief gebruik van de ontwikkelde tools (Dentacoin Trusted Reviews, DentaVox Research Platform, Dentacare mobiele app). Onlangs kondigde Dentacoin ook strategische partnerships aan met Arklign, een end-to-end digitale tandtechnische labpartner in San Jose, Californië, en PCP Dental Recruitment, een van de snelst groeiende tandheelkundige wervingsbureaus in het VK. De cryptocyclus is gesloten.

Meer blogs lezen over Dentacoin?

Bovenstaand interview is onderdeel van een content partnerschip tussen Bitcoin Magazine en Dentacoin.

Advertisements

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Wessel Simons

Vader van 3 kinderen, waaronder een tweeling van 2 jaar. Zijn 2 minutes of fame: enkele fragmenten van zijn radio-interview met Amy Winehouse in 2003 zit in de met Oscar bekroonde docu 'Amy' uit 2015. Sinds oktober 2017 oprichter/hoofdredacteur van Bitcoin Magazine Benelux, het platform dat dagelijks bericht over ontwikkelingen in de blockchain - en cryptomuntenindustrie. We hebben de ambitie om het online platform te ontwikkelen als de nummer #1 plek voor cryptocurrencies.
Follow Me:

Related Posts

  1. Pingback: Dentacoin Weekly Updates: 2-9 March 2018 | Kylobit
  2. Pingback: Dentacoin Weekly Updates: 9-16 March 2018 | Kylobit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch